Feestelijke heropening van Cadenza Zuid: een vernieuwde plek voor palliatieve zorg

25 juli 2024

Op woensdag 24 juli, vierden we met veel trots de opening en ingebruikname van onze vernieuwde zorglocatie Cadenza Zuid. Deze bijzondere dag markeerde een belangrijke mijlpaal in onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige palliatieve zorg.

LAURENS CADENZAZUID OPENING 31 min

Uitbreiding en verbetering

Cadenza Zuid heeft een ingrijpende verbouwing en uitbreiding ondergaan om aan de toenemende zorgvraag te voldoen. De locatie heeft nu vier extra zorgplekken, wat het totale aantal op 24 brengt. Naast de uitbreiding is de gelegenheid aangegrepen om een grondige renovatie en verduurzaming door te voeren, zodat onze cliënten kunnen genieten van een modern en comfortabel verblijf.

Tijdelijke verhuizing

Tijdens de drie maanden durende werkzaamheden, die in mei begonnen en in juli zijn afgerond, zijn onze gasten tijdelijk verhuisd naar Laurens locatie Intermezzo Zuid. Deze oplossing zorgde ervoor dat de zorgcontinuïteit gewaarborgd bleef, terwijl Cadenza Zuid werd verbouwd tot een nog betere zorgomgeving.

Feestelijke ingebruikname

De feestelijke opening begon met een toespraak van Hans Stravers, directeur Revalidatie en Palliatieve Zorg. Hij ging in op de betekenis van deze uitbreiding en renovatie voor onze zorgverlening en de toekomstplannen van Cadenza Zuid. Aansluitend werd een gezellige barbecue georganiseerd voor alle aanwezigen

Verhuizing

Vandaag verhuizen onze gasten terug naar het vernieuwde Cadenza Zuid, waar zij in een verbeterde en duurzame omgeving verder worden ondersteund.

We kijken ernaar uit om onze gasten te verwelkomen in hun vernieuwde thuis.

LAURENS CADENZAZUID OPENING 34 min
We kijken ernaar uit om onze gasten te verwelkomen in hun vernieuwde thuis.