Laurens Liduina 45
locatie

Liduina

  • Huiselijke sfeer
  • Groene omgeving
  • Mooie tuin met groot terras
Liduina
  • Burg. de Villeneuvesingel 1
    3055 AK Rotterdam
  • 010 332 14 00

In het hart van de chique, groene wijk Hillegersberg staat de locatie Liduina. Een woonzorglocatie voor mensen met dementie en lichamelijke klachten. Door Parkinson, COPD of kanker. Liduina is een kleinschalige locatie, waardoor de sfeer warm is en de zorg persoonlijk.

Welkom thuis
In het U-vormige gebouw, met uitzicht op een prachtige fontein, is het heerlijk wonen. Wij geven zorg aan mensen met lichamelijke klachten of dementie. En zorgen er samen met de familie voor dat bewoners zoveel mogelijk door kunnen leven zoals ze dat gewend waren. In een huiselijke sfeer, die van alle gemakken is voorzien. Zo worden gasten ontvangen door onze gastvrouw in de ruime ontvangsthal, waar zich ook een fijne kapperszaak en een grote brasserie bevinden.

Samenzijn
Elke afdeling heeft een eigen huiskamer. Hier eten bewoners samen en worden iedere dag leuke activiteiten georganiseerd. Van klaverjassen tot een filmmiddag. En van live muziek tot bingo. Samenkomen kan ook in deserre, die uitkijkt op de ruime en kleurrijke tuin. Bij mooi weer zitten bewoners daar het liefst, om lekker van het zonnetje en de rust te genieten. En wie behoefte heeft aan privacy trekt zich terug in het eigen appartement met badkamer, slaapkamer en keukenblok. Hier kunnen bewoners op hun gemak televisie kijken, een boekje lezen of rusten. De afdelingen zijn open, wat betekent dat bewoners zelfstandig kunnen komen en gaan.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Liduina heeft een hele hoop natuur om het gebouw heen. Op loopafstand liggen de Bergse Plas en het Argonautenpark. Maar ook de levendige winkelstraat is om de hoek. Met bekende winkels, mooie boetiekjes en een kaaswinkel vol lekkers.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET tram 4 richting Molenlaan tot tramhalte Liduinaplein.
2. Vervolgens moet u 4 minuten lopen naar Burgemeester de Villeneuvesingel 1.
3. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Liduina.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Parkeren: deze locatie beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein.