LAURENS JOACHIMENANNA BY BRANDONBAAN 01
locatie

Joachim en Anna

  • Ruime appartementen met eigen badkamer
  • Kleurrijke binnentuin met terras
  • Klein winkeltje op de begane grond
Joachim en Anna
  • Slinge 70
    3085 EW Rotterdam
  • 010 332 51 00

Bij locatie Joachim en Anna wonen ouderen met dementie. In een gezellig huis met een open sfeer. Hier is altijd wat te beleven en is het ‘ons kent ons’. Dat komt door het dorpsgevoel en de kleine woongroepen. Bij Joachim en Anna voelt iedereen zich thuis.

Warm thuis
De bewoners omschrijven Joachim en Anna als een warm thuis. Waar ruimte en aandacht is voor ieder mens. Bewoners wonen in ruime appartementen met eigen badkamer op kleinschalige woongroepen. Hier delen zij een huiskamer en keuken met elkaar. En daar is het vaak gezellig. Bijvoorbeeld door de leuke activiteiten, zoals een creatieve middag of gezellige kaartspelletjes.

Gezellige omgeving
Onze medewerkers zorgen samen met de bewoners én hun familie en naasten voor zorg op maat. En voor een fijne omgeving. Bijvoorbeeld in ons restaurant of brasserie. Waar iedereen gezellig samenkomt voor een lekkere maaltijd, kop koffie of leuke activiteit. En in onze kleurrijke tuin met terras kunnen bewoners heerlijk van het zonnetje genieten.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Joachim en Anna ligt in het bruisende Zuidwijk. De winkelstraat ligt tegenover de ingang, waardoor allerlei winkels dichtbij zijn. Op loopafstand liggen ook de huisartsenpraktijk, de gereformeerde kerk en het groene Zuiderlijk-randpark.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Slinge.
2. Aansluitend neemt u RET bus 70 richting Keizerzwaard tot bushalte Langenhorst.
3. Vervolgens moet u 2 minuten lopen naar Slinge 70.
4. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Joachim & Anna.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Parkeren: deze locatie beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein.