IMG 6917 Intermezzo voorzijdefoto
locatie

Intermezzo Zuid

  • Revalidatie op maat
  • Ruime kamers
  • Samenwerking met ziekenhuizen in de buurt
Intermezzo Zuid
  • Motorstraat 110
    3083 AP Rotterdam
  • 010 332 10 00

Intermezzo Zuid is een revalidatielocatie. Daar kunnen mensen herstellen en revalideren van een operatie, ongeluk of ziekte. In een eigen, ruime kamer die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben één doel: dat mensen zo snel mogelijk weer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Revalidatie op maat
Om dat doel te laten lukken, krijgt iedereen hier begeleiding van deskundige medewerkers. Zoals artsen, verpleegkundigen, logopedisten, psychologen of fysio- en ergotherapeuten. Zij maken samen met onze gasten en hun familie een behandel- en zorgplan. Met doelen, wensen en mogelijkheden.

Samenwerking met het ziekenhuis
Intermezzo Zuid werkt nauw samen met de ziekenhuizen in de regio. Dat doen we via een ‘zorgpad’. Zo sluit de zorg op de locatie goed aan op het verblijf in het ziekenhuis. Onze zorgmedewerkers hebben veel contact met de specialisten in het ziekenhuis. Zodat de revalidatie van onze gasten soepel en snel verloopt.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Intermezzo Zuid ligt in Rotterdam-Zuid. Een handige locatie om te revalideren, want het Ikazia Ziekenhuis en de huisartsenpost zijn om de hoek. Daarnaast is het levendige Zuidplein op loopafstand.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Zuidplein.
2. Vervolgens moet u 9 minuten lopen naar Motorstraat 110.
3. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Intermezzo Zuid.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.