Geitjes Sint Petrus juni2016 7238
locatie

Huize Sint Petrus

  • Zelfstandig wonen, met een beetje hulp
  • Een eigen kapel voor bezinning
  • Verse maaltijden in het restaurant
Huize Sint Petrus
  • Noordeindseweg 94
    2651 CX Berkel en Rodenrijs
  • 010 332 84 00

Bij Huize Sint Petrus wonen ouderen zelfstandig, met hulp waar nodig. Bijvoorbeeld bij de verzorging, verpleging of dagbesteding. Bewoners houden zelf de regie en krijgen ondersteuning van ons, vrijwilligers en hun familie. Hiermee is de zorg op maat en is Huize Sint Petrus een duurzaam thuis.

Nooit alleen
Huize Sint Petrus geeft zorg aan ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, maar nog wel volop in het leven staan. Bij ons krijgen ze hulp in de schoonmaak, ondersteuning in de dagelijkse verzorging en (intensieve) verpleging wanneer dat nodig is. Een nieuw thuis vol gezelligheid. Want we organiseren heel veel leuke activiteiten, waar alle bewoners aan mee kunnen doen.

Sfeervol en warm
Deze locatie heeft een hoop fijne plekken. Zoals het gezellige terras, waar vrolijke vogels zingen in de grote vogelkooi. Ook is er een sfeervolle kapel. Hier kunnen bewoners in alle rust bidden, bezinnen of een kaarsje aansteken. Daarnaast is er ook nog een restaurant, een kapsalon en een boodschappenwinkeltje.

Meer weten over Huize Sint Petrus?
Zelfstandig wonen met hulp waar nodig, is misschien wel iets voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Huize Sint Petrus? Kijk dan ook eens op de eigen website van de locatie. Daar vindt u veel meer informatie over de zorg op de locatie, het huuraanbod, activiteiten en contactgegevens. En u vraagt er bijvoorbeeld gemakkelijk een rondleiding aan, zodat u zelf een kijkje kunt nemen.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Huize Sint Petrus ligt in een landelijke omgeving, nét buiten het centrum van Berkel en Rodenrijs. Zoetermeer en Rotterdam zijn goed te bereiken. Op loopafstand is er een leuke kringloopwinkel, vol kleurrijke hebbedingen.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Den Haag Centraal tot metrostation BerkelWestpolder.
2. Aansluitend neemt u RET bus 174 richting station Noord tot bushalte Sint Petrus.
3. Vervolgens moet u 1 minuut lopen naar Noordeindseweg 94.
4. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Huize Sint Petrus.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Parkeren: deze locatie heeft beperkte parkeergelegenheid in de buurt. Het is hier gratis parkeren.