LAURENS DORPSVELD BY BRANDONBAAN 02
locatie

Dorpsveld

  • Gezellige mix van religies en culturen
  • Goede connectie met de buurt
  • Sfeervol restaurant met gezonde maaltijden
Dorpsveld
  • Eksterstraat 101
    3083 XA Rotterdam
  • 010 332 01 50

Bij locatie Dorpsveld vinden mensen met dementie een nieuw thuis. Samen met de bewoners en hun familie zorgen onze medewerkers voor een gezellige, warme plek. Waar ook de buurt graag komt! Hierdoor is er veel leven in de brouwerij en gaan we samen eenzaamheid tegen.

Welkom thuis
De groep bewoners van Dorpsveld bestaat uit een gezellige mix van culturen en religies. We houden rekening met specifieke wensen als het gaat om behandeling, maaltijden en tradities. Alle bewoners wonen in een eigen appartement met badkamer. Samen delen zij een sfeervolle keuken en huiskamer. Daar organiseren we vaak activiteiten en eten we samen. En maken we een feestje van elke religieuze feestdag.

Ons dorp
Dorpsveld voelt als een dorp. Hier hangt namelijk zo’n zelfde gemoedelijke sfeer. In ons restaurant serveren we heerlijke en gezonde maaltijden. En in de algemene ruimte organiseren we gezellige activiteiten. Waar ook de buurt aan mee kan doen! Hierdoor zijn we niet alleen een woonzorglocatie, maar ook een fijne ontmoetingsplek. Hier blijven de bewoners écht onderdeel van de maatschappij.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Dorpsveld ligt midden in gezellige volkswijk Charlois. Op loopafstand winkels, de apotheek en (internationale) supermarkten. Ook het groene Nachtegaalplein ligt vlakbij. Net als de Laleli-moskee en de Poolse OLV-kerk. En niet te vergeten het Zuiderpark.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Zuidplein.
2. Aansluitend neemt u RET bus 44 richting Rotterdam Centraal tot bushalte Gruttostraat.
3. Vervolgens moet u 3 minuten lopen naar Eksterstraat 101.
4. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Dorpsveld.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Parkeren: deze locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het is hier gratis parkeren.