Locatiefolder dijkveld voorkant
locatie

Dijkveld

  • Een eigen winkelplein
  • Groene binnentuin met grote vijver
  • Verschillende soorten zorg onder één dak
Dijkveld
  • Huniadijk 251
    3079 EG Rotterdam
  • 010 332 00 00

Als thuis wonen door lichamelijke klachten niet meer gaat, is locatie Dijkveld een warm, nieuw thuis. Met zorg op maat, die past bij de wensen van de bewoners. Daarnaast kunnen mensen hier ook terecht voor dagbesteding, fysio- en ergotherapie. Samen met bewoners, gasten en hun familie kijken we naar wat (nog) wél kan. In een huiselijke sfeer vol gezelligheid.

Zorg, verpleging en dagbesteding
De bewoners van Dijkveld wonen allemaal in een eigen appartement met badkamer. Het appartement is helemaal naar eigen smaak in te richten, om er een fijn thuis van te maken. Onze medewerkers en vrijwilligers geven zorg die past. Tijdelijk, of zo lang het nodig is. Op de dagbesteding ondernemen mensen gezellige, creatieve of muzikale activiteiten met elkaar. Tijdens de fysio- of ergotherapie kunnen ouderen gezond en veilig bewegen en sporten, onder begeleiding van een professional.

Bruisende plek
Dijkveld heeft een eigen winkelplein, wat een bruisende ontmoetingsplek is. Zo laten bewoners hun haren knippen in de gezellige kapsalon. Of komen ze samen in het sfeervolle restaurant of de recreatiezaal. Vanuit die zaal is er een prachtig uitzicht op de binnentuin. Waar de bewoners, gasten en hun familie lekker van het zonnetje kunnen genieten.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Dijkveld ligt in de wijk Hordijkerveld: een gezellige buurt waar altijd wat te beleven valt. De apotheek is op loopafstand. Net als bekende winkels en het Maasstad Ziekenhuis. Zo is intensievere zorg altijd dichtbij, wanneer dat nodig is.

Bereikbaarheid
Vanuit Rotterdam Centraal met OV:
1. Neem de Sprinter richting Dordrecht tot treinstation Lombardijen.
2. Vervolgens moet u 12 minuten lopen naar Huniadijk 251.
3. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Dijkveld.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Parkeren: deze locatie heeft beperkte parkeergelegenheid in de buurt. Het is hier betaald parkeren.