Delfshaven
locatie

Delfshaven

  • Gezellige mix van religies en culturen
  • Kleine woongroepen
  • Een kleurrijke tuin
Delfshaven
  • Mathenesserlaan 500
    3023 HL Rotterdam
  • 010 332 38 00

Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen die nog volop in het leven staan. Bij ons krijgen alle bewoners de ruimte. En hun cultuur en religie ook. Met zorg die bij hun achtergrond past. Door verpleegkundigen die zelf ook uit verschillende landen komen en meerdere talen spreken.

Klein maar fijn
Delfshaven is een van de meest multiculturele verpleeghuizen van Laurens. En daar zijn we trots op! In een warme en huiselijke omgeving zorgen we voor verpleging of verzorging. Wat onze locatie bijzonder maakt? De twaalf kleine woongroepen. Op iedere groep wonen maximaal acht bewoners in hun eigen kamer. Samen delen zij een sfeervolle keuken en huiskamer, waar we vaak gezellige activiteiten organiseren. Of een feestje maken van elke religieuze of culturele feestdag. Een vast en klein team medewerkers zorgt dat de woongroep een fijne plek is. Die veilig en gezellig is. En waar iedereen zich thuis voelt.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Deze locatie ligt in de bruisende wijk Delfshaven. Die bekend staat om de gezellige mix van culturen en religies. Veel van onze bewoners komen ook uit de buurt. En kennen de wijk op hun duimpje. Zoals de Mathenesserbrug. De verschillende moskeeën. Of het Heemraadspark. Dit is allemaal op loopafstand van locatie Delfshaven.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET tram 24 richting Holy tot tramhalte Mathenesserplein.
2. Vervolgens moet u 1 minuut lopen naar Mathenesserlaan 500.
3. Hierna bent u gearriveerd bij locati Delfshaven.

Bereikbaarheid met fiets:route bepalen met Google Maps.
Parkeren: deze locatie heeft beperkte parkeergelegenheid in de buurt. Het is hier betaald parkeren.