L De Tuinen32 04
locatie

De Tuinen

  • Modern gebouw
  • Een ontmoetingsplek voor de hele buurt
  • Verschillende kleurrijke (binnen)tuinen
De Tuinen
  • Oranjetuin 124-126
    2665 VJ Bleiswijk
  • 010 332 03 00

Locatie De Tuinen geeft zorg aan ouderen met lichamelijke klachten of dementie. In ons moderne gebouw vinden zij een nieuw thuis. Hier halen we buiten naar binnen, door de vele ramen en de gezellige binnenplaats. En onze kleurrijke tuin delen we graag met de buurt, zodat de bewoners in contact blijven met de omgeving.

De binnenplaats
Onze locatie is gebouwd in een vierkant, waardoor alle voordeuren van de appartementen uitkijken op elkaar en de gezamenlijke binnenplaats. Zo is een ontmoeting of een praatje nooit ver weg en een vriendelijk gezicht altijd dichtbij. De binnenplaats is overdekt, groot en gezellig ingericht. Daarom is het dé plek voor leuke activiteiten. En bij goed weer is daar ruimte voor in onze tuin: de Tuin van Heden.

Ontmoetingsplek
Ook de buurt komt graag in onze tuin, om bijvoorbeeld te tuinieren of van het zonnetje te genieten. Bovendien is er een kapsalon en schoonheidsspecialist, waar de buurt ook terecht kan. Hierdoor is De Tuinen meer dan een woonzorglocatie: het is een ontmoetingsplek.

Wonen
De bewoners wonen allemaal in een eigen appartement met woongedeelte, slaapkamer en badkamer. De appartementen zijn ruim en volledig in te richten naar eigen smaak. Medewerkers werken samen met de bewoners en hun familie, om zo zorg op maat te geven. En bewoners te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Aan onze locatie grenst de apotheek en de tandarts. En op loopafstand is een gezellige winkelstraat. Bovendien ligt De Tuinen vlakbij recreatiegebied Rottemeren en vele parken.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam CS: met het openbaar vervoer is het woonzorgcentrum makkelijk te bereiken (buslijn 173 Zoetermeer – Rotterdam CS).

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Parkeren: rondom het gebouw zijn voldoende parkeermogelijkheden waaronder parkeerplekken voor minder valide mensen.