L DOH25 07
locatie

De Oudelandse Hof

  • Kleinschalige woongroepen
  • In een rustige omgeving
  • Een levendige en gezellig sfeer
De Oudelandse Hof
  • Oudelandselaan 226
    2652 EL Berkel en Rodenrijs
  • 010 332 46 50

De Oudelandse Hof is een warm thuis voor ouderen met een verstandelijke beperking, psychiatrische of lichamelijke problemen, of dementie. Daarnaast kunnen thuiswonende ouderen met dementie hier naar de dagbesteding.

Met plezier wonen
Op deze locatie heeft iedereen een eigen zit-slaapkamer en een gedeelde badkamer. In de gezamenlijke huiskamer wordt elke dag vers gekookt. Er is een kapsalon, een ruimte om samen koffie te drinken, en een tuin met terras. Samen met de bewoners en naasten bedenken en organiseren we leuke, laagdrempelige activiteiten voor de dagbesteding. Zoals spelletjes, creatieve bezigheden of uitstapjes.

Samen zorgen
Bij De Oudelandse Hof staat zorg op maat centraal. Onze zorg richt zich op verpleging, verzorging en dagbesteding, waarbij we kijken naar de behoeften en wensen van de bewoner. Ook betrekken wij de familieleden en vrienden van de bewoners bij het zorgproces. Waardoor er een hechte samenwerking ontstaat en de bewoner ondersteuning krijgt die persoonlijk is en écht past.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
De Oudelandse Hof ligt in een rustige wijk met uitzicht op een sportpark. Het winkelcentrum is op loopafstand, net als het theater en de Berkelse Plas.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Bus 174 stopt voor de deur. Metro lijn E stopt op station Berkel Westpolder, hier kunt u vervolgens bus 174 nemen.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.
Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.