LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 08
locatie

De Hofstee

  • Kleine woongroepen met gezamenlijke huiskamers
  • Een levendige receptie met restaurant en bruin café
  • Kleurrijke, grote tuin
De Hofstee
  • President Rooseveltweg 22
    3068 TR Rotterdam
  • 010 332 18 00

Op locatie De Hofstee voelen ouderen met dementie zich direct thuis. Dat komt door onze kleinschalige woongroepen en de bewegingsruimte; waar het echt ‘ons kent ons’ is. En door de gezellige ruimtes waar iedereen samenkomt. Zoals de receptie, het restaurant, het bruin café en de gezamenlijke huiskamers.

Gezellige omgeving met zorg op maat
Bij De Hofstee hebben we één doel: een veilige en gezellige omgeving neerzetten, die voelt als thuis. Daar doen we samen met de bewoners en hun naasten alles voor. We werken samen aan zorg die aansluit bij de wensen van de bewoners. Zodat zij fijn kunnen leven. En zo lang mogelijk zelf de touwtjes in handen hebben. De gezelligheid is hier altijd dichtbij. Bijvoorbeeld bij onze levendige receptie , waar iedereen samenkomt. Of in ons restaurant met uitzicht op de kleurrijke tuin. In het restaurant worden bijna dagelijks evenementen georganiseerd en thema-avonden gehouden.

Welkom thuis
Bij De Hofstee woont iedereen in een eigen appartement met een woon- en slaapgedeelte. Op onze locatie hebben we ook een aantal tweepersoonskamers, met eigen badkamer en toilet. Ideaal voor stellen die samen bij ons willen komen wonen. Alle appartementen staan op kleinschalige woongroepen voor zeven tot negen personen. Iedere woongroep heeft een eigen gezamenlijke huiskamer, waar samen wordt gekookt en gegeten. Ook worden daar leuke activiteiten georganiseerd, die bewoners en hun naasten zelf verzinnen. Van schilderen tot bingo. En van klaverjassen tot muziek maken.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
De Hofstee ligt in de groene woonwijk Ommoord. Een park en winkelcentrum Hesseplaats liggen op loopafstand. En om de hoek ligt een speeltuin. Veel bewoners komen hier graag samen met hun kinderen en kleinkinderen.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem de trein tot station Rotterdam Alexander.
2. Neem de metro richting Nesselande en stap uit bij halte Hesseplaats.
3. Vervolgens moet u ongeveer 10 minuten lopen naar President Rooseveltweg 22.
4. Hierna bent u gearriveerd bij locatie De Hofstee.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Een kijkje bij De Hofstee

LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 08
LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 98
LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 57
LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 19
LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 14
LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 23
LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 22
LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 88
LAURENS DEHOFSTEE BY BRANDONBAAN 60