LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 04
locatie

Borgstede

  • Modern gebouw met ruime appartementen
  • Op iedere verdieping een beleefkamer
  • Een ontmoetingsplek voor de hele buurt
Borgstede
  • Marjoleinlaan 43
    2991 HP Barendrecht
  • 010 332 36 00

Locatie Borgstede geeft zorg aan mensen met dementie. Ook kun je beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging voor lichamelijke klachten, zoals door Parkinson, COPD of kanker. Wij zorgen samen met vrijwilligers en de familie van de bewoners voor een fijn thuis. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de beste zorg.

Beleefkamers
Uniek zijn onze beleefkamers. Deze zijn verdeeld over het hele gebouw. Ze zijn allemaal anders ingericht, voor verschillende activiteiten. Denk aan een beweegkamer, een bruin café en een stilteruimte. Het programma is in handen van het welzijnsteam en vrijwilligers, dat samen met bewoners leuke activiteiten verzint.

Maatwerk
Op vijf verdiepingen wonen de bewoners in kleine woongroepen. Daar zijn ruime appartementen, met een woongedeelte, slaapkamer en badkamer met toilet. Iedere woongroep heeft ook een gezamenlijke huiskamer, waar we samen eten. Met bewoners en hun familie maken we een zorgplan op maat. Hierin staat welke zorg nodig is en wie daarbij kan helpen. Dat kunnen onze gespecialiseerde medewerkers zijn of de naasten.

Neem een kijkje bij Borgstede

LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 10 normaal
LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 19 normaal
LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 20 normaal
LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 21 normaal
LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 29 normaal
LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 32 normaal
LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 35 normaal
LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 45 normaal
LAURENS BORGSTEDE BY BRANDONBAAN 56 normaal

De buurt
Borgstede ligt in een bruisende woonwijk met een winkelcentrum op loopafstand. Het is lekker wandelen in de buurt. En de buurt wandelt ook bij ons naar binnen! Sociaal Hart is een gezellige ontmoetingsplek met leuke activiteiten. Meer weten? Klik hier.

Wist u dat…
Wij gaan uitbreiden? In de zomer van 2025 krijgen we er vijf nieuwe woongroepen bij. En hebben we nog meer ruimte voor zorg die past. Meer weten? Kijk dan eens bij ons nieuws over Borgstede.

Bereikbaarheid
Met het openbaar vervoer vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem de sprinter richting Dordrect tot station Barendrecht. Aansluitend neemt u RET bus 603 richting Carnisselande tot bushalte De Kolk.
2. Vervolgens moet u 4 minuten lopen naar Marjoleinlaan 43.
3. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Borgstede.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.