Laurens Borgstede

‘Borgstede ademt een prettige sfeer en ligt op een rustige en groene locatie.’

Laurens Borgstede is een woonzorglocatie voor ouderen in Barendrecht, gelegen in een unieke en groene omgeving. De locatie kenmerkt zich door een prettige sfeer waar mensen zich snel thuis voelen. Vrijheid en privacy staan hoog in het vaandel. In Borgstede staat u er nooit alleen voor. Want als u een helpende hand kunt gebruiken, staan we voor u klaar. U kunt rekenen op betrokken en persoonlijke zorg en professionele dienstverlening. Indien nodig bieden wij ook intensieve zorg. De medewerkers van Borgstede bieden ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. 

Waarom Laurens Borgstede?

  • Gezellige locatie in het centrum van Barendrecht
  • Bewoners komen voornamelijk uit omliggende wijken
  • Veel privacy en naar eigen smaak in te richten appartement
  • Tal van voorzieningen en activiteiten

Nieuw woongebouw voor intensieve zorg

Lees hier alles over de ontwikkelingen rondom de bouw van het nieuwe Laurens Borgstede.

Borgstede

De buurt

Borgstede ligt midden in het centrum van Barendrecht, op een prachtige groene locatie nabij het winkelcentrum. Borgstede is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij de locatie is voldoende parkeerruimte. Ook zijn er parkeerplaatsen beschikbaar voor invaliden.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem de sprinter richting Dordrect tot station Barendrecht. Aansluitend neemt u
RET bus 603 richting Carnisselande tot bushalte De Kolk.
2. Vervolgens moet u 4 minuten lopen naar Marjoleinlaan 43.
3. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens Borgstede.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en de faciliteiten.

Nieuwbouw

Laurens Borgstede maakt de komende jaren plaats voor een compleet nieuw woongebouw voor mensen met een intensieve zorgvraag. Het nieuwe Borgstede wordt een fijne plek, waar ‘zo gewoon mogelijk wonen’ centraal staat. De sloop en nieuwbouw gebeuren in fasen. Bewoners en medewerkers kunnen tijdens de werkzaamheden zo veel mogelijk in Borgstede blijven wonen en werken. Ook wordt er alles aan gedaan om de overlast te beperken. 

Wilt u meer weten over het nieuwe Borgstede en/of de werkzaamheden? Op de pagina Nieuwbouw Laurens Borgstede blijft u op de hoogte.

Artist impression nieuw Borgstede

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken