Laurens Borgsate

'De omgeving kenmerkt zich door veel groen, ruime lanen en veel singels.'

Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open en hartelijke sfeer. Veel bewoners komen uit de directe omgeving. Door de faciliteiten en activiteiten is Borgsate uitgegroeid tot een levendig ontmoetingscentrum voor bewoners en mensen uit de wijk. Onze medewerkers hechten veel belang aan persoonlijke aandacht, service en een prettige sfeer. Zij bieden zorg en ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of dagbesteding.

Waarom Laurens Borgsate?

  • Gezellige locatie in de groenrijke wijk Hillegersberg-Schiebroek
  • Bewoners komen voornamelijk uit omliggende wijken
  • Tal van faciliteiten en activiteiten, waar wijkbewoners ook graag aan meedoen
  • Ontmoetingscentrum en sfeervol restaurant, waar bewoners en wijkbewoners samen komen
  • Veel privacy en een naar eigen smaak in te richten appartement

De buurt

Borgsate bevindt zich midden in de prachtige Rotterdamse deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie wordt gekenmerkt door veel groen, ruime lanen en mooie singels. De bus (lijn 174) stopt in de buurt, op de Wilgenplaslaan, en de tram (lijn 25) heeft een halte aan de overkant van het gebouw. In de buurt is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Den Haag Centraal tot metrostation Meijersplein.
2. Vervolgens moet u 12 minuten lopen naar Meidoornsingel 181.
3. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens Borgsate.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en haar faciliteiten.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

Cliëntportaal

Het cliëntportaal biedt u, als cliënt of als (wettelijk) vertegenwoordiger van de cliënt, online toegang tot informatie uit uw zorgdossier of het zorgdossier van uw naaste. Lees verder >

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken