Laurens De Tuinen

'De Tuinen maakt echt onderdeel uit van de buurt.'

Laurens De Tuinen is er voor ouderen met lichamelijke klachten of dementie. U kunt er rekenen op betrokken en persoonlijke zorg en professionele dienstverlening. Uw behoeften en voorkeur staan centraal.

In het moderne woonzorgcentrum in Bleiswijk vindt u een gemoedelijke en open sfeer. Door de aanwezige faciliteiten, waar buurtbewoners ook graag gebruik van maken, maakt De Tuinen echt onderdeel uit van de wijk.

Waarom Laurens De Tuinen?

  • Prachtige locatie in Bleiswijk met een gemoedelijke en open sfeer
  • Veel privacy en een naar eigen smaak in te richten appartement
  • Talrijke faciliteiten waar buurtbewoners ook graag gebruik van maken
  • Mooie, belevingsgerichte tuin
  • Gebouw is fysiek verbonden met De Leeuwerik, het diensten- en ontmoetingscentrum in Bleiswijk

De buurt

Het woonzorgcentrum is rustig gelegen in Bleiswijk, gemeente Lansingerland. Dit dorp in het Groene Hart telt circa 10.000 inwoners en staat in de regio beter bekend als het ‘centrum van tuinbouw en recreatie’. Wie Bleiswijk bezoekt en kennismaakt met de mooie natuur in het recreatiegebied Rottemeren enerzijds en de levendige groente- en fruitveiling anderzijds, begrijpt dat deze kwalificatie op haar plaats is.

De Tuinen ligt op steenworpafstand van een winkelstraat. Met het openbaar vervoer is het woonzorgcentrum makkelijk te bereiken (buslijn 173 Zoetermeer – Rotterdam CS).

Bereikbaarheid met OV
Met het openbaar vervoer is het woonzorgcentrum makkelijk te bereiken (buslijn 173 Zoetermeer – Rotterdam CS).

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Parkeren
Rondom het gebouw zijn voldoende parkeermogelijkheden waaronder parkeerplekken voor minder valide mensen. 

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en haar faciliteiten

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken