Laurens De Hofstee

'Kleinschalige verpleeghuiszorg in een huiselijke omgeving'

Bij dementie kunt u terecht in Laurens De Hofstee waar we kleinschalige verpleeghuiszorg in een huiselijke omgeving bieden. Voel u hier veilig, geborgen en vertrouwd. Voorop staat dat u zich thuis voelt.

gebouw gebouw 2 restaurant

Wonen in De Hofstee

De Hofstee heeft 20 woongroepen en in iedere woongroep wonen zeven, acht of negen bewoners samen. U heeft uw eigen zit/ slaapkamer. Wanneer u de voorkeur geeft aan het delen van een kamer, zijn er ook enkele tweepersoonskamers. Deze zijn voorzien van een eigen badkamer.

U heeft veel vrijheid om van uw kamer een persoonlijke en naar eigen smaak ingerichte woonruimte te maken. Iedere woongroep heeft een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Hier kunt u samen met andere bewoners een kop koffie of thee drinken, televisie kijken of spelletjes spelen. De maaltijden worden met elkaar bereid en gegeten.

U wordt naar eigen wens en mogelijkheid zoveel mogelijk betrokken bij de dagelijkse activiteiten. Er is zoveel als mogelijk een vast team van medewerkers. Zo heeft u altijd vertrouwde gezichten om u heen.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.

Daarnaast biedt deze locatie specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is er voor iedere bewoner en gast altijd de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie.

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken