Laurens De Hofstee

'Kleinschalige verpleeghuiszorg in een huiselijke omgeving'

Bij dementie kunt u terecht in Laurens De Hofstee waar we kleinschalige verpleeghuiszorg in een huiselijke omgeving bieden. Voel u hier veilig, geborgen en vertrouwd. Voorop staat dat u zich thuis voelt.

gebouw gebouw 2 restaurant

Wonen in De Hofstee

De Hofstee heeft 20 woongroepen en in iedere woongroep wonen zeven, acht of negen bewoners samen. U heeft uw eigen zit/ slaapkamer. Wanneer u de voorkeur geeft aan het delen van een kamer, zijn er ook enkele tweepersoonskamers. Deze zijn voorzien van een eigen badkamer.

U heeft veel vrijheid om van uw kamer een persoonlijke en naar eigen smaak ingerichte woonruimte te maken. Iedere woongroep heeft een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Hier kunt u samen met andere bewoners een kop koffie of thee drinken, televisie kijken of spelletjes spelen. De maaltijden worden met elkaar bereid en gegeten.

U wordt naar eigen wens en mogelijkheid zoveel mogelijk betrokken bij de dagelijkse activiteiten. Er is zoveel als mogelijk een vast team van medewerkers. Zo heeft u altijd vertrouwde gezichten om u heen.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem de sprinter richting Groningen tot station Rotterdam Alexander.
2. Vervolgens moet u 19 minuten lopen naar President Rooseveltweg 22.
3. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens De Hofstee.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en haar faciliteiten.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken