Vraag en antwoord over werken bij Laurens

Heb je een vraag aan Laurens? Kijk eerst dan eerst hier of we het antwoord al voor je hebben.

Direct contact met onze recruiters? Mail naar recruitment@laurens.nl of bel naar 010 289 43 24.

 

1. Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt direct solliciteren op een vacature door op de "Direct solliciteren"-knop te klikken. Bekijk hier al onze vacatures. Of lees meer over onze sollicitatieprocedure.

2. Welke vacatures zijn er bij Laurens?

Laurens is continu op zoek naar goede mensen die de organisatie willen komen versterken. Op de website vind je altijd een actueel overzicht van onze vacatures. Zie je een vacature die je aanspreekt, dan kun je direct solliciteren via de website. 

3. Er is op dit moment geen geschikte vacature voor mij, kan ik toch solliciteren?

Om je zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen aan een juiste baan willen we je vragen om op een openstaande vacature te reageren. Bekijk de mogelijkheden voor Verzorgenden, Verpleegkundigen, (para)Medisch, zorg leidinggevend en overige functies.

4. Wanneer ontvang ik bericht over mijn (open) sollicitatie?

Na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je van ons zo snel mogelijk  een reactie. Hierin laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek, of je sollicitatie wordt aangehouden (o.v.v. de termijn waarbinnen nader bericht volgt) of dat we je onvoldoende geschikt achten voor de functie.

5. Welke arbeidsvoorwaarden biedt Laurens?

Laurens biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden aan haar medewerkers. De arbeidsvoorwaarden voor Laurens zijn vastgelegd in de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De arbeidsvoorwaarden voor Laurens Wonen zijn vastgelegd in de CAO Woondiensten. Lees meer over arbeidsvoorwaarden.

6. Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ja, heel graag zelfs. Laurens hecht grote waarde aan de inzet van vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar mensen die zich uit eigen beweging willen inzetten voor onze klanten. Wil je als vrijwilliger aan de slag bij Laurens? Lees hier meer over vrijwilligerswerk bij Laurens.

7. Kan ik stagelopen bij Laurens?

Stageplaatsen hebben we wel, maar deze stemmen wij rechtstreeks af met de ROC's, zij plaatsen de deelnemers. Vraag dus bij je mentor of school naar de mogelijkheden.

8. Kan ik bij Laurens terecht voor tijdelijk werk of vakantiewerk?

Elk jaar zijn wij op zoek naar vakantiekrachten die Laurens tijdelijk willen versterken. Heb je interesse? Houd dan vanaf april www.werkenbijlaurens.nl in de gaten voor actuele vacatures.

9. Op welke locatie kom ik te werken bij Laurens?

Vaak staat in de vacature vermeld om welke locatie het gaat. Bij sommige functies ben je op meerdere locaties werkzaam, voor andere functies geldt dat deze op één specifieke locatie worden uitgevoerd. Ook zijn er natuurlijk de functies in de Zorg aan Huis. Al onze locaties bevinden zich in de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Lansingerland of Westvoorne.

10. Waar kan ik terecht met vragen over onderzoek bij Laurens?

Laurens hecht grote waarde aan onderzoek in de gezondheidszorg. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de secretaresse van de Wetenschappelijke Onderzoekscommissie, telefoonnummer 010-4798600. Lees meer over onderzoek.

11. Ik ben op zoek naar (het adres of telefoonnummer van) een locatie van Laurens. Waar kan ik dat vinden?

Laurens heeft meer dan 35 zorgcentra verspreid over de stadsregio Rotterdam en Barendrecht. Laurens Wonen heeft 17 woongebouwen. Klik hier voor een overzicht van al onze locaties inclusief contactgegevens.

×

Zoeken