Serie | Over ouderenzorg gesproken

Ontmoet de unieke mensen voor wie we elke dag mogen zorgen

Ouderenzorg. Eén woord waarachter een hele wereld schuilgaat. Een wereld waar zovéél moois gebeurt, maar waar je toch weinig over hoort. De wereld van de ouderenzorg draait om mensen. En allemaal hebben ze een eigen, persoonlijk verhaal.

Nieuwsgierig naar de wereld die ouderenzorg heet? De Rotterdamse documentairemaker Jet Sol gaat in deze video in gesprek met de mensen om wíe het gaat. Zij neemt je graag mee om die vele mooie mensen voor wie wij elke dag mogen zorgen, te ontmoeten. 

 

Aflevering 1 | oud-voetballer Cees

Een bijzondere ontmoeting met Cees, één van die vele mooie mensen voor wie wij elke dag mogen zorgen. Oud-voetballer Cees heeft dementie en is vaste gast bij de dagbesteding van Laurens. 

 

 

Aflevering 2 | zwemmen met mevrouw Rath

Een bijzondere ontmoeting met mevrouw Rath, één van die vele mooie mensen voor wie wij elke dag mogen zorgen. Mevrouw Rath heeft dementie en woont daarom in een zorglocatie van Laurens. Samen met dochter Joyce en begeleider Stanley gaat zij naar het zwembad. 

 

 

Aflevering 3 | Duizendpoot Emmy

Een bijzondere ontmoeting met Emmy, één van die vele mooie mensen voor wie wij elke dag mogen zorgen. Emmy heeft last van duizelingen en woont daarom in een zorglocatie van Laurens. Maar dat betekent niet dat er niets uit haar handen komt! Met begeleider Jordy stapt ze op de fiets.

 

 

Deel op social media

Gerelateerde verhalen

×

Zoeken