Steun ons met uw stem!

Zullen we samen de Senior Games Rotterdam mogelijk maken?

De afgelopen periode stond ons werk volledig in het teken van de corona crisis. Hoewel deze crisis nog niet voorbij is, lijkt het langzaamaan toch de goede kant op te gaan en komt er weer wat ruimte voor andere zaken. 

We vragen daarom uw aandacht voor het volgende. In samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam wil Laurens in 2021 de ‘Senior Games Rotterdam’ organiseren, een groot sportief evenement waaraan o.a. bewoners als mantelzorgers kunnen meedoen. Met beweegactiviteiten in onze locaties maar ook op andere plekken in Rotterdam. Het project is een initiatief van Laurens en Dignus | Vriend van Laurens en heeft uiteindelijk als doel zoveel mogelijk Rotterdamse senioren in beweging te brengen.  

VOORbeeld-verkiezing

Om dit evenement te kunnen organiseren is geld nodig. Daarom doen we met dit project mee aan de VOORbeeld-verkiezing 2020. Als de Senior Games Rotterdam als beste project wordt verkozen, kunnen we een bedrag van €81.200,00 winnen!  Dat lukt natuurlijk alleen als zoveel mogelijk mensen op de Senior Games Rotterdam stemmen. 

Stemt u ook?

Daarom vragen we ook u om te stemmen op de Senior Games Rotterdam. U kunt uw stem uitbrengen van 17 t/m 30 juni via Linkedin en Facebook via deze link. Natuurlijk is het ook fijn als u dit bericht deel in uw netwerk zodat we zoveel mogelijk stemmen krijgen.

Alvast heel erg bedankt en #wijzijnVOOR!

Deel op social media

×

Zoeken