Uw privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. In onze privacyverklaring vindt u precies hoe wij omgaan met uw gegevens. Deze hebben wij onlangs aangepast, mede naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Verwerken van persoonsgegevens

  • We gebruiken persoonlijke gegevens van onze klanten alleen voor het uitvoeren van onze taak: het bieden van goede zorg.
  • We delen persoonlijke gegevens alleen met externe partijen als dit nodig is voor het bieden van de zorg of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn.
  • Klanten en hun vertegenwoordigers kunnen altijd vragen om hun gegevens in te zien en mogelijke fouten laten aanpassen. Een overzicht van alle rechten staat in onze privacyverklaring.

Communicatie

Om onze klanten te informeren over relevante veranderingen in onze zorg, sturen we brieven en/of e-mails. Als u gebruik maakt van social media, vragen we u om ook op deze manier met ons in contact te blijven. Als u liever geen contact meer met ons wilt, kunt u dit in de berichten die u krijgt eenvoudig doorgeven door zich af te melden. Wij zullen accounts niet zelf ontkoppelen van onze social media, maar u kunt dit wel zelf doen via uw eigen social media kanalen.

Privacyverklaring

Lees hier onze privacyverklaring.

 

Deel op social media

×

Zoeken