De Senior Games Rotterdam komen eraan!

Feestelijke kick off op 21 september 2020

Na een lange periode van voorbereiding is het zover: op maandag 21 september vindt de kick off plaats van de Senior Games Rotterdam. In aanwezigheid van burgemeester Aboutaleb zal wethouder Sven de Langen de Senior Games Rotterdam officieel openen tijdens het ondernemersontbijt. De kick off vormt de start van een jaar vol beweegactiviteiten voor Rotterdamse senioren. 

Onder de vlag van de Senior Games Rotterdam organiseren Laurens en Sportbedrijf Rotterdam vanaf 21 september 2020 een jaar lang allerlei beweegactiviteiten voor senioren. Zowel op locaties van Laurens als bij sportaanbieders in de buurt. Het doel van de Senior Games Rotterdam is om zoveel mogelijk senioren in Rotterdam in beweging te brengen. Want samen bewegen is niet alleen gezond, maar ook heel gezellig! En natuurlijk zijn de activiteiten corona-proof en volgen we bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM en de verscherpte maatregelen van Laurens.

Beweegactiviteiten 

Bewegen kan op alle leeftijden en op allerlei manieren. Van balkonsessies tot beweegbingo en van fitness tot walking football. Bovendien kunnen senioren ook gewoon thuis - online -  meedoen aan de activiteiten via een youtube link op www.seniorgamesrotterdam.nlOp 20 september 2021 vindt de afsluiting van de Senior Games plaats met een grote finale op een centrale plek in Rotterdam.  

Vitale senioren

De Senior Games Rotterdam zijn een initiatief van Laurens en Dignus | Vriend van Laurens en worden in samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam  georganiseerd. Laurens wil hiermee een bijdrage leveren aan het masterplan 'Ouder en wijzer' van de gemeente Rotterdam dat streeft naar meer vitale senioren in de stad. 

Meer weten?

Alle informatie over de beweegactiviteiten van de Senior Games Rotterdam vindt u op de website www.seniorgamesrotterdam.nl.

 

Deel op social media

×

Zoeken