Bewoners genieten van NLdoet verrassingsdiners bij Shell en Van der Valk Ridderkerk

"We hebben echt genoten!"

Zo’n tachtig bewoners van verschillende Laurens-locaties en een aantal begeleiders genoten op vrijdag 15 maart van een heerlijk NLdoet verrassingsdiner bij Shell. De bewoners van Ravenwaerde waren diezelfde avond te gast bij Van der Valk Hotel Ridderkerk. 

De bereiding van het bijzondere en gevarieerde Shell NLdoet diner was in handen van de chef van het bedrijfsrestaurant. Veertig medewerkers serveerden het diner op professionele wijze, gastvrij en met aandacht. Onder het genot van een goed glas wijn, een onderhoudende gastheer/gastvrouw en een muzikaal intermezzo van de Flamingo's was het goed toeven bij Shell. Na een avond vol aandacht en blije gezichten, stonden rond 20.00 uur de bussen klaar om de gasten weer netjes thuis af te zetten.

Shell doet al sinds 5 jaar mee aan NLdoet van het Oranjefonds. De organisatie van het diner in Rotterdam is in handen van Mevrouw Erica Torensma. Mobility Xpert verzorgde het vervoer van en naar de locaties.

Bewoners Ravenswaerde te gast bij NLdoet Van der Valk

Twintig bewoners van Laurens Ravenswaerde genoten van een feestelijk NLdoet diner bij van der Valk. Freek en Krystle lieten zo zien, wat zij  - als winnaars van het Sociale Gezicht van Rotterdam  - doen in het kader van NLdoet.  

Dignus, vriend van Laurens maakte de deelname aan deze leuke activiteiten mogelijk, natuurlijk in nauwe samenwerking met medewerkers van Laurens. Want 'samen iemand laten glimlachen', dat is waar we het voor doen. We danken de medewerkers van Shell en Van der Valk Hotel Ridderkerk voor dit leuke initiatief!Deel op social media

×

Zoeken