Leren op z’n mooist

Theatervoorstelling ‘Dag Mama’ maakt onuitwisbare indruk

In Laurens Delfshaven vond op woensdagavond 24 april de theatervoorstelling ‘Dag Mama’ plaats. Deze veelgeprezen voorstelling maakt de wereld van dementie begrijpelijk en hanteerbaar voor naasten, professionals en geïnteresseerden. De makers van ‘Dag Mama’ zijn dan ook (gepromoveerde) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers.

Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van een moeder die zichzelf aan het verliezen is: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier komen de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samen. Door middel van prachtige muziek en levensechte scènes werd het publiek meegenomen in de wereld van dementie en alle partijen die hier een belangrijke rol in spelen.

Herkenning

Laurens Delfshaven organiseerde de theatervoorstelling in het kader van deskundigheidsbevordering van medewerkers. Alle medewerkers van de locaties De Schans en Delfshaven waren uitgenodigd voor deze voorstelling. ‘Dag Mama’ geniet veel landelijke bekendheid en heeft lovende recensies in ontvangst mogen nemen. Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.oudwordenmetzorg.nl.

Deel op social media

×

Zoeken