Laurens Kerstconcert voor Ouderen

Op 13 december aanstaande vindt voor de 12e keer het Laurens Kerstconcert voor Ouderen plaats in de Grote Laurenskerk in Rotterdam. Dit jaar is het thema 'Je kunt een ster zien en een ster zijn' 

Het kerstconcert start om 18.30 uur. U kunt onder andere genieten van een groot koor met 160 zangers, sopraan Annelies Schep en een strijkersensemble aangevuld met blaas-  en slagwerkinstrumenten. Ook het bekende Rotterdamse blazersensemble  ‘Pelgrim Brass’ werkt mee.  

Maar er staat nog veel meer op het programma. Stadsbeiaardier van Rotterdam, Richard  de Waardt bespeelt hoog in de Laurenstoren de beiaard en u kunt genieten van het bijzondere geluid van de bagpipe (doedelzak) van de Saint Andrew Pipeband. Kinderen van de Willibrordschool zingen liedjes en delen kerstwensen uit en leerlingen van Lucia Marthas Institute for Performing Arts verzorgen een dans- en ballet optreden. 

Mooie traditie

Het Laurens Kersconcert is inmiddels een mooie traditie die mogelijk wordt gemaakt dankzij een van de deelnemende koren ‘De Slagsingers’ en donaties van diverse stichtingen en fondsen. 

Kaarten bestellen?

Klanten van Laurens kunnen vanaf nu gratis kaarten bestellen via kerstconcertvoorouderen@laurens.nl. Telefonisch kan ook via Sjaak Reuijl,  telefoon 010 420 50 08 of Corrie en Henk Jansen telefoon 010 422 28 26. Vergeet niet uw naam en adres door te geven.  

Bent u geen klant van Laurens, dan kunt u vanaf 1 oktober kaarten reserveren. Wees er snel bij, want op = op!

Deel op social media

×

Zoeken