Met dank aan Young Laurens en Dignus

Cadeaubonnen voor stagiaires Laurens

Tijdens de eerste coronagolf zijn alle zeilen bijgezet om corona besmettingen te voorkomen en zo goed mogelijk voor de bewoners en cliënten van onze verpleeghuizen te zorgen. Naast reguliere zorg was de extra corona zorg hard nodig. Alle medewerkers hebben in deze periode keihard gewerkt, ook onze stagiaires, de zorgmedewerkers van de toekomst. Wij hebben hun hulp enorm gewaardeerd. 

Na de eerste coronagolf besloot het kabinet om zorgmedewerkers te belonen met een zorgbonus. Een mooi gebaar als dank voor het harde werk. Helaas vielen de stagiaires buiten de voorwaarden voor de zorgbonus. Daarom besloten de collega’s van Young Laurens en Dignus | Vriend van Laurens voor hen een ‘crowdfunding’ actie op te zetten onder alle Laurens collega’s. Hiermee is een mooi bedrag opgehaald en samen met een bijdrage van de Surprise Factory hebben we voor alle stagiaires die tijdens de eerste coronagolf stage liepen bij Laurens een cadeaubon voor een belevenis gerealiseerd. De stagiaires hebben de cadeaubon deze week ontvangen. Namens alle Laurens collega’s nog eens een diepe buiging en applaus voor jullie goede werk. Wij zien jullie graag terug!

Wie is Young Laurens

Young Laurens is een jongerenplatform van jongeren werkzaam bij Laurens. Young Laurens richt zich op het behouden van jonge medewerkers in de zorg, want de zorg van morgen, is Young Laurens. Kijk voor een persoonlijke videoboodschap namens de stagiaires op het Instagram kanaal van YoungLaurens010

Dignus | Vriend van Laurens

Dignus, vriend van Laurens is de vriendenstichting van Laurens die fondsen werft voor het financieren van Laurensbrede welzijnsinitiatieven. Op de website van Dignus www.dignusfriends.nl staan initiatieven waaraan Dignus aan heeft bijgedragen. U kunt ons ook helpen…Word donateur of sponsor, dan zorgen we samen voor een glimlach!

Deel op social media

×

Zoeken