Thema Alzheimercafé op 20 augustus:

Een zinvolle dagbesteding

Op dinsdagavond 20 augustus vindt het Alzheimercafé weer plaats. Deze keer is het thema ‘Het belang van een zinvolle dagbesteding’.

 

Een zinvolle dagbesteding is belangrijk voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Het draagt rechtstreeks bij aan kwaliteit van leven, mits de persoon en zijn of haar behoeften centraal staan. Maar hoe ziet een zinvolle dagbesteding eruit? Wat wordt er georganiseerd en voor wie? Op deze vragen geven Marianne van Tol, ketenzorg coördinator Laurens Antonius Binnenweg en Yvonne Gilijamse, teamleider Dagbesteding tijdens deze avond antwoord. 

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in Antonius Binnenweg 33, 3014 GC in Rotterdam. Het officiële programma duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Daarna is er volop ruimte om onder het genot van een drankje met lotgenoten en behandelaars na te praten.

Voor wie?

Iedereen die een vraag heeft over dementie kan in het Alzheimercafé terecht. Of het nu iemand is die onlangs heeft gehoord dat hij dementie heeft, iemand die zorgt voor een familielid met dementie of iemand die beroepshalve met dementie te maken heeft. Al deze mensen kunnen in het café leren van elkaars ervaringen en gebruikmaken van de aanwezige kennis en kunde. 

Als u een Alzheimercafé wilt bezoeken, kunt u gewoon binnenlopen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.  

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over het Alzheimercafé.
Of neem contact op met organisator Marianne van Tol, via 06 19 49 30 93 of m.vantol@laurens.nl.

Deel op social media

×

Zoeken