Laurens Nijeveld Mei2016 5661
locatie

Nijeveld

  • Kleine woongroepen met gezamenlijke huiskamers
  • Een winkel, restaurant en kapsalon
  • Kleurrijke tuin met terras
Nijeveld
  • G.B. Shawplaats 100
    3068 WD Rotterdam
  • 010 332 85 00

Op locatie Nijeveld geven wij zorg aan mensen met dementie en lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld door kanker, COPD of Parkinson. Bewoners voelen zich hier direct thuis. Dat komt door onze kleinschalige woongroepen, waar het echt ‘ons kent ons’ is. En door de gezellige ruimtes waar iedereen samenkomt. Zoals het restaurant, de tuin en de gezamenlijke huiskamers.

Warm en persoonlijk
Nijeveld heeft woongroepen waar mensen hun nieuwe thuis vinden. Zij wonen allemaal in een eigen appartement met eigen badkamer. Iedere woongroep heeft een gezamenlijke huiskamer. Hier eten de bewoners elke dag samen en kunnen ze meedoen aan bijvoorbeeld bingo, een creatieve middag of een andere leuke activiteit. Door de kleinschalige woongroepen kennen onze medewerkers alle bewoners én hun familie persoonlijk. Er heerst een huiselijk gevoel, met zorg op maat.

Welkom thuis
In onze sfeervolle gezamenlijke ruimtes maken wij het graag gezellig. Bijvoorbeeld in de kapsalon, waar volop geknipt én gekletst wordt. Of in het restaurant, waar bewoners samen met hun familie en de buurt samenkomen voor een lekkere maaltijd. En natuurlijk in de kleurrijke tuin, waar bewoners heerlijk van het zonnetje kunnen genieten.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Nijeveld ligt in de groene woonwijk Ommoord. Er ligt een park op loopafstand. Winkelcentrum Hesseplaats is goed te bereiken. En elke woensdag is er een markt, precies voor de deur.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem de sprinter richting Groningen tot station Rotterdam Alexander.
2. Aansluitend neemt u RET metro B richting Nesselande tot metrostationHesseplaats.
3. Vervolgens moet u 3 minuten lopen naar G.B. Shawplaats 100.
4. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Nijeveld.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Parkeren: er is parkeergelegenheid.