Laurens Blijdorp

Laurens Blijdorp is een levendig verpleeghuis voor mensen met lichamelijke klachten of dementie.

Woonzorglocatie Laurens Blijdorp kenmerkt zich door de gezellige en levendige sfeer. Het huis ligt in de wijk Blijdorp, in het noorden van Rotterdam. Door de voorzieningen en activiteiten, waar wijkbewoners ook graag gebruik van maken, maakt de locatie écht onderdeel uit van de buurt.

Ontmoetingscentrum

Wanneer u nog zelfstandig woont en steeds wat meer zorg nodig heeft, dan bent u van harte welkom in het ontmoetingscentrum van Blijdorp. U vindt hier een goed gesprek of activiteiten zoals tekenen en schilderen, kaarten en koken.

U kunt hier tevens terecht met diverse (hulp)vragen over alles wat gerelateerd is aan gezondheid en de ouder wordende mens. De invulling van de dag stemmen we af op de wensen en interesses van de deelnemers. Tussen de middag krijgt u een maaltijd.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.
- Voeding: € 62,28
- Vergoeding toiletrollen: € 3,46
- Telefoonabonnement: € 10,82

Omgeving

Blijdorp ligt in de gelijknamige wijk in het noorden van Rotterdam. De buurt is vrij groen en kent als een van de weinige wijken nog een vooroorlogs karakter. Er zijn veel verschillende soorten winkels in de nabijheid en Diergaarde Blijdorp ligt op tien minuten loopafstand. Er is een bushalte om de hoek en voldoende parkeergelegenheid.

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken