Laurens Wonen

Fijn wonen en zo lang mogelijk zelfstandig blijven, wie wil dat niet? Bij Laurens Wonen staat uw woonplezier op nummer één,  zelfstandig te wonen in een prettige omgeving, met zorg en diensten aan huis als dat nodig is. Bij Laurens Wonen vindt u de woning die aan uw woonwensen voldoet. 

Specialist in comfortabele woningen voor senioren

Als woningcorporatie is Laurens Wonen een specialist in het verhuren en beheren van goede, betaalbare woningen voor ouderen. Gelijkvloers en dicht bij voorzieningen als winkels en openbaar vervoer. U woont veilig en comfortabel, nu en in de toekomst. Op dit moment beheren we zeventien woongebouwen met 1.735 woningen voor zelfstandig wonen (eventueel met Thuiszorg van Laurens). Deze complexen zijn heel verschillend van karakter en uitstraling. 

Dienstverlening aan Stichting Laurens

De Stichting Laurens (zorginstelling) heeft in de jarenlange samenwerking en kennisuitwisseling op het gebied van wonen en zorg, het beheer van haar vastgoedportefeuille ondergebracht bij Laurens Wonen. Laurens Wonen verricht deze dienstverlening op basis van een dienstverleningsovereenkomst en deze omvat advies, beheer, budgetbewaking, accountmanagement en projectmanagement. Op basis van de nieuwe Woningwet artikel 45 lid 7 en bijbehorend Besluit Toegelaten Instellingen Volkshuisvesting (BTiV) artikel 52 kan de Minister toestemming verlenen voor deze dienstverlening wanneer wordt voldaan aan een aantal voorwaarden. Eén van deze voorwaarden is dat de huidige dienstverlening van Laurens Vastgoed aan Laurens Wonen vier weken gepubliceerd dient te worden. Via deze publicatie geeft Laurens Wonen hier invulling aan.

×

Zoeken