Laurens De Naber

'Altijd vertrouwde gezichten, dat vind ik prettig.'

Let op: deze locatie gaat sluiten.

Bij dementie kunt u terecht in Laurens De Naber waar we kleinschalige verpleeghuiszorg in een huiselijke omgeving bieden. Voel u hier veilig, geborgen en vertrouwd. Voorop staat dat u zich thuis voelt. Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor ouderen met dementie in Nederland uitgeroepen. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of dagbesteding.

gebouw man in tuin

Wonen in De Naber

De Naber heeft zes woongroepen in een kleinschalige opzet. Op iedere woongroep wonen doorgaans zes bewoners samen. In uw eigen zit/slaapkamer heeft u privacy. U heeft veel vrijheid om van uw kamer een persoonlijke en naar eigen smaak ingerichte woonruimte te maken. Elke woongroep heeft een eigen voordeur waar bezoek, net als thuis, aanbelt. 

Iedere woongroep beschikt over een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Hier kunt u samen met andere bewoners een kop koffie of thee drinken, televisie kijken of spelletjes spelen. De maaltijden worden met elkaar bereid en gegeten.

U wordt naar eigen wens en mogelijkheid zoveel mogelijk betrokken bij de dagelijkse activiteiten. Er is zoveel als mogelijk een vast team van medewerkers. Zo heeft u vertrouwde gezichten om u heen.

Ontmoetingen en activiteiten
In De Naber kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten zoals  spelletjes spelen, tekenen en schilderen. De Naber ligt naast Laurens De Hofstee. Deze locatie biedt diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.

Daarnaast biedt deze locatie specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is er voor iedere bewoner en gast altijd de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie.

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door. 

×

Zoeken