Coronavaccinatie

Deze tekst is aangepast op 21 juli 2021. 

Nederland is voor een groot deel weer open zoals voor de crisis. De 1,5 meter regel en het testen bij klachten blijven gelden. Het vaccineren gaat ook in hoog tempo verder. 

Versoepeling coronamaatregelen verpleeghuizen

Ook in onze huizen kan er weer veel. Hier zijn we ontzettend blij mee. U bent van harte welkom! 

Hier leest u meer over de versoepelingen voor bezoekers.


Vaccineren cliënten 

Vaccineren is de belangrijkste stap in de bescherming tegen corona. Nieuwe cliënten, die nog niet gevaccineerd zijn maar dit wel willen, horen via hun contactpersoon wanneer de volgende vaccinatieronde plaatsvindt.

Grote dank aan al onze collega's die deze stap naar weer meer vrijheid mogelijk maken!

Veelgestelde vragen en antwoorden over vaccineren tegen COVID-19

Nee, vaccineren is vrijwillig. Het is uw persoonlijke keuze. U hoeft dit aan niemand te vertellen als u dat niet wilt. 

Als iedereen zich laat vaccineren, krijgt het coronavirus geen kans meer om om zich heen te grijpen. Zo krijgen we stap voor stap meer vrijheid terug. Een vaccinatie beschermt niet alleen uzelf, maar ook uw familie, vrienden en kwetsbare om u heen. 

Nieuwe cliënten, die nog niet gevaccineerd zijn maar dit wel willen, horen via hun contactpersoon wanneer de volgende vaccinatieronde plaatsvindt.

Per locatie is er een coördinator, prikteam en een arts aanwezig zodat de cliënten hun vaccinatie vakkundig en volgens de geldende richtlijnen ontvangen.

 

We zijn nog lang niet beschermd met elkaar, dus iedereen moet zich voorlopig nog aan de maatregelen houden. Dus ook na het vaccineren. 

Meer informatie?

×

Zoeken